Het beste Dolfje Weerwolfje boek van 2024?

Een leuk kinderboek vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt namelijk kiezen voor een boek uit een leuke boekenreeks.

Beste Dolfje Weerwolfje boek van Juli 2024

Afbeelding
Product
Dolfje Weerwolfje 2 - Volle maan
Dolfje Weerwolfje gaat met zijn klas op kamp. Niemand mag merken dat hij een weerwolfje is… Een spannend en grappig avontuur voor lezers vanaf 8 jaar. Dolfje is met de klas op schoolkamp. Lekker keten, dolle pret! Op een avond zitten de kinderen om het kampvuur. Het is volle maan. De meester vert... Meer bij Bol.com »

Dolfje Weerwolfje 1 - Dolfje Weerwolfje
Dolfje Weerwolfje ontdekt dat hij bij volle maan in een weerwolf verandert. Een spannend en grappig avontuur voor lezers vanaf 8 jaar. Als Dolfje wakker wordt, is het donker. De maan schijnt in zijn kamer. Het is een bijzondere nacht. Zeven, denkt Dolfje. Eindelijk ben ik zeven jaar. Dan schrikt... Meer bij Bol.com »

AVI-lezen met Paul van Loon - pak me dan!
pak me dan! Leesboek over Dolfje Weerwolfje voor beginnende lezers. Om helemaal zelf te lezen (AVI start). in de tuin zit een kip. ik heb zin in kip, zegt dolfje weerwolfje. maar de kip rent weg. pak me dan, zegt de kip. dolfje weerwolfje rent. noura weerwolfje rent. wie pakt de kip?... Meer bij Bol.com »

AVI-lezen met Paul van Loon - feest in het bos
Een Paul van Loon voor kleuters! De rechterpagina’s van dit Dolfje Weerwolfje samenleesboek zijn woordpagina's die de kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen over Dolfje, zijn vriendinnetje Noura en het... Meer bij Bol.com »

Dolfje Weerwolfje 13 - Weerwolfnachtbaan
Noura is vermist! Dolfje Weerwolfje gaat haar zoeken. Een spannend en grappig avontuur voor lezers vanaf 8 jaar waarin de wezens uit de Efteling tot leven komen. Dolfje en Noura gaan op schoolreisje naar de Efteling. Terug bij school blijkt Noura weg. Hoe kan dat? Dolfje wil meteen terug naar de ... Meer bij Bol.com »

Dolfje Weerwolfje 3 - Zilvertand
Dolfje Weerwolfje krijgt een vreemde brief. Wie is Zilvertand en wat wil hij van Dolfje? Een spannend en grappig avontuur voor lezers vanaf 8 jaar. Dolfje heeft het naar zijn zin bij Timmie thuis. En alle kippen in de buurt leven nog. Maar op een avond komt er een bezoeker. Hij heeft een nare brief... Meer bij Bol.com »

Dolfje Weerwolfje
Deze ‘nieuwe klassieker’ behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. Dolfje Weerwolfje is het eerste boek van de inmiddels 25-delige serie over een jongetje dat bij volle maan in een weerwolf verandert. Geschreven door één van de bekendste en meest geliefde kinderboekenschrijvers van Nederland: ... Meer bij Bol.com »

Dolfje Weerwolfje  -   Weerwolvenbos
Dolfje Weerwolfje ontdekt dat het Weerwolvenbos wordt omgehakt. Kan hij het Weerwolvenbos redden? Een spannend en grappig avontuur voor lezers vanaf 8 jaar.Op een dag klinken er vreemde geluiden in het (Weer)Wolvenbos. Er wordt gehakt, gezaagd en gegraven. Het bos is in gevaar en ook de boomhut waar... Meer bij Bol.com »

AVI-lezen met Paul van Loon - Waar is Noura?
AVI-lezen met Paul van Loon waar is noura? Een Paul van Loon voor kleuters! De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit Dolfje Weerwolfje samenleesboek! ... Meer bij Bol.com »

Weerwolvensoep
Dolfje is gevangengenomen en een jager wil soep van hem koken! Kan Dolfje ontsnappen? Spannend en grappig avontuur voor lezers vanaf 8 jaar.Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ‘Ik ruik weerwolvenvlees!’ Het is Knuppel – de jager. In het Handboek voor... Meer bij Bol.com »

Dit brengt twee voordelen met zich mee. Je kind leest het boek namelijk met plezier en je kunt daarna voor meer boeken uit dezelfde reeks kiezen. Klinkt een boek uit een reeks ideaal en zoek je daarom naar het beste Dolfje Weerwolfje boek van dit moment? Dan ben je bij ons op het juiste adres. De serie over het weerwolfje begon in 1996 en bestaat intussen uit meer dan twintig boeken.  In de boeken maak je kennis met Dolfje, een gewone jongen die tevens weerwolf is. Dit betekent dat hij drie nachten per maand bij volle maan in een weerwolf verandert. Hierdoor beleeft hij leuke, maar ook vervelende avonturen. Lees dit artikel en vind het beste Dolfje Weerwolfje boek voor jouw behoeften!

Miljoenen kinderen zijn inmiddels opgegroeid met de leuke boeken over Dolfje en zijn vrienden. Wil je dat je kind daar ook deel van uitmaakt? Dan is het handig om het beste Dolfje Weerwolfje boek voor hem/haar uit te kiezen. Wij helpen je daarbij. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de bestverkochte Dolfje boeken van dit moment. Aan de hand daarvan hebben we een top 2 voor je samengesteld. De gekozen boeken recenseren we hieronder, waardoor je een goed beeld hebt over de inhoud. Nadat je weet waar de boeken over gaan, kun je zelf een keuze maken. Aarzel dus niet langer, lees het artikel en vind gemakkelijk het beste Dolfje Weerwolfje boek voor jouw kind.

1. Dolfje Weerwolfje 1 – Dolfje Weerwolfje – Paul van Loon

Wil je een leuk boek uit een boekenreeks uitkiezen, dan is het handig om bij het eerste deel te beginnen. Daarom is het geen verrassing dat een van de boeken uit de top 2 het eerste deel uit de reeks is. Dit deel heet Dolfje Weerwolfje 1 – Dolfje Weerwolfje en is geschreven door Paul van Loon. We vertellen je waarom dit deel wellicht het beste Dolfje Weerwolfje boek voor jou is. In het eerste boek wordt Dolfje onverwachts wakker. De maan schijnt in zijn kamer. Het lijkt erop alsof het een nacht is als alle andere. Toch blijkt het dat deze nacht bijzonder is. Dolfje realiseert zich dat hij eindelijk zeven jaar oud is. Hij kijkt naar zijn lichaam en ziet opeens overal haar. Ook zijn z’n handen en voeten poten geworden. Dit laat hem schrikken. Wat kan er aan de hand zijn?

Dolfje wil dit niet. Hij vertelt dat aan Timmy, die denkt dat het misschien vanzelf overgaat. Uiteindelijk blijkt dat Dolfje in een weerwolf is veranderd. Gelukkig kunnen Dolfje en Timmy samen vele avonturen beleven tijdens de eerste twee volle manen. Hoe kan Dolfje uit handen blijven van het Opvangcentrum voor Zeldzame Dieren en Mensen? Dolfje vraagt zich ook af hoe zijn ouders zullen reageren op de verandering. Dit leuke verhaal laat zien dat anders zijn toch heel normaal kan zijn. Je maakt ook kennis met veel interessante personages, zoals Opa Weerwolf. Lees dit boek en ontdek waarom Dolfje Weerwolfje 1 het beste Dolfje Weerwolfje boek voor jou kan zijn.

Eigenschappen van het boek Dolfje Weerwolfje 1 – Dolfje Weerwolfje:

  • Dit boek is het eerste deel uit de boekenreeks.
  • Kinderen met leesniveau AVI M6 of vanaf ongeveer 8 jaar kunnen dit leuke boek lezen.
  • Het boek telt 160 pagina’s en bevat allerlei leuke illustraties.
  • In dit boek ontdekt de gewone jongen Dolfje dat hij een weerwolf is.

2. Dolfje Weerwolfje – Maanrovers – Paul van Loon

We hebben je verteld over het eerste boek uit de reeks. Het blijkt dat het laatste boek uit de reeks ook razend populair is. Wellicht is dat deel het beste Dolfje Weerwolfje boek voor jou. Het laatste deel heet Dolfje Weerwolfje – Maanrovers. Ook dit deel is geschreven door Paul van Loon. Net als de andere boeken uit de reeks, is ook dit boek super spannend. De naam geeft je al een indicatie over de inhoud van het boek. Als de maan is gestolen, kan Dolfje geen weerwolfje meer zijn. Dit is vreselijk, want intussen is hij blij met wie hij is. We vertellen je meer over de inhoud van het boek.

In het boek Dolfje Weerwolfje – Maanrovers kan onze geliefde kleine weerwolf zijn ogen niet geloven. Hij ziet namelijk een vreemd figuur dat midden in de nacht de maan laat verdwijnen. Hierna realiseert hij zich dat hij zonder maan geen weerwolfje meer kan zijn. Het ontbreken van de maan heeft trouwens ook een negatief effect op Opa Weerwolf. Hij wordt doodziek. Kan hij zonder de maan wel beter worden? Dat weet Dolfje niet. Wat hij wel weet, is dat hij de maanrover achterna moet gaan. Dit wordt een groepsmissie. Noura, pa en Leo staan hem namelijk bij. Samen gaan ze de duistere wereld van de Onderonsers in. Er wacht daar een enge koningin, een monsterlijk wezen en een roetzwarte poel met daarin de verdrinkende maan. Tijdens het lezen van dit boek ontdek je waarom het ’t beste Dolfje Weerwolfje boek voor jou is.

Eigenschappen van het boek Dolfje Weerwolfje – Maanrovers:

  • Dit boek is het drieëntwintigste en tevens afscheidsdeel uit de reeks.
  • Het 184 pagina’s tellende boek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.
  • Je komt meeslepende illustraties tegen in het boek die het verhaal completeren.
  • In dit boek is de maan gestolen en Dolfje en zijn vrienden gaan de maanrover achterna.
Foto van Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: