Het beste De Gorgels boek van 2024

Kinderen zijn bijzondere mensen. Dat zien we steeds weer. In de boekenreeks De Gorgels zie je dat kinderen super zijn.

Beste De Gorgels boek van April 2024

Afbeelding
Product
De Gorgels en de laatste kans
Het nieuwste deel van De Gorgels, van schrijver en cabaretier Jochem Myjer. Plotseling ziet Melle een enorme zeearend. Op zijn rug zitten Waakgorgel Jukko en een slapende Grensgorgel uit het Hoge Noorden. Jukko slaat alarm: de Brutelaars zijn dit jaar extra vroeg onderweg naar het Zuiden. En de Pa... Meer bij Bol.com »

De Gorgels
Fantasierijk en spannend jeugdboek over de avonturen van een jongen met superogen, die vreemde, harige wezentjes kan zien… En ze bestaan echt! Het eerste kinderboek van de bekende cabaretier Jochem Myjer. Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. H... Meer bij Bol.com »

Gorgels - De Gorgels en het geheim van de gletsjer
Het spannende vervolg op De Gorgels, geschreven door Jochem Myjer. Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia? Dat is het begin van een superspannend a... Meer bij Bol.com »

De wereld van de Gorgels
Voor fans van De Gorgels van Jochem Myjer is er nu dit hartverwarmende prentenboek over Gorgel Bobba, boordevol lees- en kijkplezier. VOORLEZEN. KIJKEN. AVONTUUR. Ken jij de Gorgels al? Ze wonen op het Eiland, in hun goed verstopte holletjes onder de grond. Ze zoeken bramen en Gorgelbessen in de d... Meer bij Bol.com »

Gorgels - De Gorgels Doeboek
Dit leuke doeboek van De Gorgels boordevol humor is perfect voor alle fans. JOEBELABAMBAM! Aan de slag met het grote doeboek van De Gorgels! - Maak de engste Brutelaar - Leer hoe je je eigen Gorgel tekent - Knutsel een Gorgelhol - Check je Gorgelkennis - Zoek de verschillen met jouw superoge... Meer bij Bol.com »

Gorgels - De Gorgels en de grote operatie
Een spannend en groot prentenboek over De Gorgels, geschreven door Jochem Myjer. Ook geschikt voor jongere kinderen. VOORLEZEN. AVONTUUR. SPANNEND. Jochem Myjer vertelt wat er allemaal gebeurt als er een grote golf Brutelaartjes over het land trekt… Door de paginagrote tekeningen duik je helemaa... Meer bij Bol.com »

De Gorgels Kleurboek
Prachtig kleurboek met stickers voor alle Gorgel-fans!Kleuren met de Gorgels! Voor alle Gorgel-fans is er nu dit prachtige kleurboek met stickers, boordevol mooie, grappige en spannende platen uit het bekende boek. Geef de wereld van de Gorgels kleur, samen met Bobba en zijn vriendjes. Joebelabambam... Meer bij Bol.com »

Gorgels - De Gorgeltjes trakteren de dieren
De Gorgels, nu ook voor peuters. Tellen en dieren leren kennen in een groot kartonboek met leuke doorkijkgaten. Bobba en Belia ontdekken mama’s mand vol Gorgelbessen. Ze gaan al hun dierenvriendjes trakteren. Kijk en tel je mee? De Gorgeltjes wonen met hun mama’s en papa’s in holletjes op... Meer bij Bol.com »

Gorgels - De Gorgels - uitdeelboekjes
Uitdelen met De Gorgels! Twee nieuwe verhaaltjes x 5 stuks in een doosje. Vanaf 3 jaar. Zo wordt trakteren echt een feestje. Trakteer met De Gorgels! Deze box bevat 10 vrolijke kartonnen miniboekjes om uit te delen aan je vriendjes. Flitsverstoppertje: ‘Belia… zullen we een spelletje flitsve... Meer bij Bol.com »

De Gorgels - En toen?
Ga op zoek naar je eigen geschiedenis met de Gorgels. Uniek invulboek om samen met je familie in te vullen. Inclusief uitklap-stamboom.Uniek boek om samen te lezen en met je familie in te vullen. Inclusief uitklapstamboom. ‘Heel voorzichtig duwde Melle tegen de oude houten deur van het werkhuis... Meer bij Bol.com »

Soms hebben ze een vader en/of een moeder. Ze kunnen ook broertjes of zusjes hebben, maar niet alle kinderen hebben broers of zussen. Wat alle kinderen wel hebben is een Gorgel. Je Gorgel zorgt ervoor dat je snel een korstje krijgt op je wond. Ook zorgt hij ervoor dat je minder verkouden bent dan de rest van de klas. Zelfs als je fijne of spannende dromen hebt, zit daar een Gorgel achter. Je Gorgel is zelfs getraind om Brutelaars te verslaan. Vanwege de meeslepende inhoud, zoek je nu naar het beste De Gorgels boek. Wij helpen je middels dit artikel om gemakkelijk het beste De Gorgels boek te vinden.

Hierboven hebben we je een beeld gegeven over de inhoud van de boeken over De Gorgels. Elk verhaal gaat echter over een ander onderwerp. Hierdoor blijven de boeken keer op keer leuk. Hoe kies je dan het beste De Gorgels boek uit? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de bestverkochte De Gorgels boeken van dit moment. Aan de hand daarvan hebben we een top 2 voor je samengesteld. We beschrijven deze boeken hieronder. Je kunt dus precies lezen waar de bestverkochte boeken over gaan. Hierna vergelijk je de boeken met elkaar. Tot slot kies je zelf het beste De Gorgels boek voor jouw behoeften uit.

1. De Gorgels en Het Geheim van de Gletsjer – Jochem Myjer

Als je naar het beste De Gorgels boek zoekt, dan kom je verschillende verhaalboeken tegen. Er zijn De Gorgels en Het Geheim van de Gletsjer - Jochem Myjerimmers veel exemplaren verkrijgbaar. Hoewel alle boeken uit de reeks leuk zijn, kun je kiezen voor De Gorgels en Het Geheim van de Gletsjer. Dit boek is door Jochem Myjer geschreven. Het is het spannende vervolg op het eerste deel uit de reeks. In dit boek logeren Melle en zijn familie bij een oude vriend van zijn vader. De vriend is bioloog in de Alpen. In het midden van de nacht wordt Melles zusje Limoni wakker. Plotseling kan ze haar rugzak niet meer vinden. Ook haar eigen Gorgel Belia is verdwenen.

Hier begint dus een bloedstollend avontuur waarin het spoor naar een gletsjer leidt. De gletsjer begint langzaam te smelten naarmate het warmer wordt. Tijdens hun zoektocht naar Belia maken Melle, Bobba en Limoni kennis met allerlei wezens. Zo komen ze murmeltieren, roofvogels, Kotsbalgers en Berggorgels tegen. Katja helpt hen. Zij weet alles over de gevaren van de bergen. Ontdek of het gezelschap de tas van Limoni en haar Gorgel terugvindt. Hierna kun je zelf beslissen of het boek het beste De Gorgels boek voor jou is.

Eigenschappen van het boek De Gorgels en Het Geheim van de Gletsjer:

  • In dit boek kom je mooie illustraties tegen.
  • Het boek telt 200 pagina’s.
  • Kinderen vanaf ongeveer 5 jaar genieten van dit verhaal.
  • Dit verhaal volgt na het eerste boek over de Gorgels.

2. De Gorgels – Jochem Myjer

Het eerste boek uit de reeks behoort ook tot de top 2. Hierdoor is dit boek wellicht het beste De Gorgels - Jochem MyjerDe Gorgels boek voor jou. Dit boek heet De Gorgels en is geschreven door Jochem Myjer. Het boek begint met Melle, die midden in de nacht wakker wordt. Hij ziet een vreemd wezentje op de rand van zijn bed zitten. Melle kan zijn ogen niet geloven, want het wezentje lijkt te raar om te bestaan. Zo lijkt het wezentje op een bolletje wol. Het heeft echter armpjes, beentjes en twee harige, puntige oren.

Melle wil het wezentje beter bekijken en doet daarom het licht aan. Wanneer hij weer naar de rand van zijn bed kijkt, is het wezentje verdwenen. Op school vertelt hij enkele personen over hetgeen hij heeft gezien. Iedereen lacht hem hierdoor uit. Zelfs Melles vader, die bioloog is, gelooft hem niet. Hij zegt dat zulke wezentjes niet bestaan. Melle is er echter zeker van dat hij het wezentje heeft gezien. Zal hij het wezentje weer eens zien? Dat ontdek je wanneer je dit eerste deel uit de reeks leest. Voor jou is dit wellicht het beste De Gorgels boek.

Eigenschappen van het boek De Gorgels:

  • Je kunt dit boek voorlezen aan kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.
  • Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar kunnen het boek zelf lezen.
  • Het boek telt 136 pagina’s.
  • Dit boek gaat over een jongetje dat een vreemd wezen ziet, maar niemand gelooft hem.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: