Het beste De Piraten van Hiernaast boek van 2024

Kinderen hebben een eigen smaak. Dit geldt ook voor de boeken die ze lezen.

Beste De Piraten van Hiernaast boek van 2024

Sommige kinderen lezen bijvoorbeeld het liefst avontuurlijke boeken, terwijl andere kinderen het liefst een fantasieverhaal lezen. Houdt jouw kind van boeken over piraten? Dan kan hij/zij het liefst kiezen voor het beste De Piraten van Hiernaast boek. Deze reeks gaat over een kind wiens buren piraten zijn. De piraten wonen in een schipvormig bouwwerk dat van stukken wrakhout is gemaakt. Ze hebben zelfs een echt kanon en een waakhaai die in een grachtje rond het huis zwemt. Ales doen ze op de piratenmanier, want ze moeten niets hebben van landrottengewoontes. De familie Donderbus heeft jarenlang over de zeven zeeën gevaren, maar wil het nu rustiger aan doen. Zal het hen lukken? Dat ontdek je wanneer je de boeken uit de reeks leest. Wij helpen je om het beste De Piraten van Hiernaast boek uit te kiezen.

Als je eenmaal begint met de boekenreeks De Piraten van Hiernaast, dan wil je waarschijnlijk de hele reeks uitlezen. Je bent nu echter niet op zoek naar de hele reeks. Om je te helpen om een keus te maken, zijn we daarom voor je op zoek gegaan naar de bestverkochte delen van dit moment. Aan de hand daarvan hebben we een top 2 voor je samengesteld. Elk van de boekjes uit deze top 2 beschrijven we afzonderlijk. Je kunt dus gerust de boeken met elkaar vergelijken en zo een keuze maken. Lukt het toch niet om het beste De Piraten van Hiernaast boek te vinden, dan lees je gewoon allemaal in volgorde. Voor nu lees je dit artikel en kies je zelf jouw beste De Piraten van Hiernaast boek uit.

1. De piraten van Hiernaast – Reggie Naus

Als je een boekenreeks nog niet kent, is het De piraten van Hiernaast - Reggie Nausmeestal goed om bij het eerste boekje te beginnen. Daarom is het eerste deel De piraten van Hiernaast van Reggie Naus wellicht het beste De Piraten van Hiernaast boek voor jou. Dit deel is spannend en grappig en is gericht op beginnende lezers. In dit deel gelooft Michiel zijn ogen niet. Het blijkt dat zijn nieuwe buren echte piraten zijn. Hij wordt gauw vriendjes met de piratenzoon Billy. Het is goed dat hij Billy bevriend, want de piraten begrijpen niet altijd hoe het leven aan land werkt. Ook is niet iedereen in de buurt blij met de komst van de piraten. Hoe zal het allemaal aflopen? Dat ontdek je wanneer je het boek De piraten van Hiernaast leest. Dit boek is wellicht het beste De piraten van Hiernaast boek voor jou.

Eigenschappen van het boek De piraten van Hiernaast:

  • Dit boek bevat leuke en meeslepende illustraties die het verhaal ondersteunen.
  • Het boek is gericht op beginnende lezers vanaf ongeveer 7 jaar en met leesniveau AVI E4.
  • In het grappige en spannende boek ontdekt Michiel dat zijn nieuwe buren echte piraten zijn.
  • Dit boek telt 112 pagina’s.

2. De piraten van hiernaast – Kanonnen op de camping – Reggie Naus

Een ander populair deel uit de reeks is De piraten van hiernaast - Kanonnen op de camping - Reggie NausDe piraten van hiernaast – Kanonnen op de camping van Reggie Naus. Dit deel is wellicht het beste De Piraten van Hiernaast boek voor jou. In dit deel mag piratenfamilie Donderbus met Michiel en zijn ouders mee op vakantie. Het blijkt dat de piraten nog nooit op de camping zijn geweest. Hierdoor snappen ze niet zo goed hoe kamperen in zijn werk gaat. Je mag bijvoorbeeld geen kanon voor je tent zetten en je moet een zwembroek aandoen als je een duik wil nemen. Het wordt nog erger wanneer Billy en Michiel verdwalen in het bos. Voor hen wordt het een overlevingsvakantie. De piraten gaan op zoek naar de jongens, maar de jongens hebben daar misschien niet zo veel aan. Lees dit boek gauw en ontdek waarom het wellicht het beste De piraten van Hiernaast boek is.

Eigenschappen van het boek De piraten van hiernaast – Kanonnen op de camping:

  • Dit boek telt 128 pagina’s.
  • Het boek is gericht op kinderen met het AVI E5 leesniveau.
  • In dit boek gaat piratenfamilie Donderbus met Michiel en zijn ouders mee op vakantie.
  • Billy en Michiel verdwalen in dit spannende avontuur waardoor het een survival vakantie voor hen wordt.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: