Het beste Fien en Teun boek van 2024

Wist je dat bepaalde boekenreeksen razend populair zijn onder kinderen van een bepaalde leeftijd?

Beste Fien en Teun boek van April 2024

Afbeelding
Product
Fien en Teun - Fien & Teun - uitdeelboekjes
Trakteren is een feestje met deze leuke uitdeelboekjes van Fien & Teun (voor kinderen van 0-5 jaar), met grappige avonturen op de boerderij. Maak je feestje compleet met deze vrolijke uitdeelboekjes van Fien & Teun, het leukste boertje en boerinnetje uit Nederland. In deze set zitten 5 exemplaren... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun -  Voorleesverhalen op de boerderij
Vrolijke voorleesverhalen over Fien en Teun, die met hun dierenvriendjes allerlei avonturen beleven op de boerderij en in de natuur.Beleef samen met Fien en Teun de vrolijkste avonturen op de boerderij! Ga met Teun op zoek naar de chocoladekoe, pluk met Fien appeltjes voor de appelmoes en ontdek wie... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun - Fien en Teun Doeboek
Vrolijk doeboek van Fien en Teun met kleurplaten, poster, knutselopdrachten, spelletjes en nog veel meer! Ga op avontuur met Fien en Teun in dit vrolijke doeboek. Leer spelenderwijs van alles over de Hollandse dieren en natuur. Zoek de verschillen, speel boter-kaas-en-eieren, bak koekjes, maak je e... Meer bij Bol.com »

Leren lezen AVI start - Fien & Teun - kom, we gaan op reis
Beginnende lezers lezen zelf dit leuke boek over de gezellige vrienden Fien & Teun. Geschreven op AVI Start, dus geschikt voor kinderen in groep 3/leerjaar 1. Beginnende lezers lezen al snel zelf dit vrolijke boek door de korte woorden en eenvoudige zinnen. Fien, bekend van Avonturenboerderij Molen... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun - Hollandse avonturen
Beleef grappige en oer-Hollandse avonturen met Fien en Teun, het leukste boertje en boerinnetje uit Nederland. Fietsen, schaatsen, vliegeren, molens kijken, tulpenbollen planten, Koningsdag vieren en nog veel meer... Met deze heerlijke verhalen over Fien en Teun ontdek je Holland op zijn mooist. ... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun -  Het GiGaGrote Kriebelbeestjesboek
Voorleesverhalen over Fien & Teun en de wondere wereld van insecten, met activiteiten voor buiten. Voor peuters en kleuters.In Het GiGaGrote insectenboek gaan Fien en Teun op avontuur in de Nederlandse natuur, op zoek naar bijzondere beestjes als bijen, vlinders, mieren, pissebedden, lieveheersbee... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun - Fien & Teun Kookboek
Dit superleuke kookboek van Fien & Teun (4+) staat boordevol typisch Hollandse recepten én verhalen. Met duidelijke stap-voor-stap-instructies. Fien en Teun duiken de keuken in om samen met papa en mama typisch Nederlandse gerechten te maken. Van boerenkool met worst, vegetarische hutspot tot frie... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun -  Het grote dierenfeest
Hét boek bij de familiefilm Fien & Teun - Het grote dierenfeest. Vanaf zomer 2021 te zien in de bioscoop. Genieten voor het hele gezin!Ssst… Fien en Teun organiseren een groot verrassingsfeest voor de dieren op de boerderij! Terwijl ze druk bezig zijn met de voorbereidingen, vinden ze een briefje... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun - Fien & Teun spelen Sinterklaas en Pietje
Perfect cadeau voor Sinterklaas: een gezellig en herkenbaar voorleesverhaal over Fien en Teun die Sinterklaas en Pietje spelen (voor 1 tot 6 jaar). Hoera, Sinterklaas is in het land! Fien en Teun mogen vanavond hun schoen zetten. Ze kunnen bijna niet wachten tot het zover is. Ze spelen dat ze Sinte... Meer bij Bol.com »

Fien en Teun - Fien & Teun - Gaan kamperen (filmboek)
Het boek bij de nieuwe bioscoopfilm: Fien & Teun gaan kamperen! Fien en Teun ontdekken een oude tent op zolder. Wow, wat zou het leuk zijn om te kamperen! Papa en mama vinden het goed. Vrolijk pakken ze hun spullen in en nemen afscheid van de dieren op de boerderij, want die kunnen natuurlijk niet ... Meer bij Bol.com »

Zo zijn reeksen zoals Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks populair onder kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Als je kind een dergelijke leeftijd heeft, kun je hem/haar gemakkelijk verrassen met een boek uit deze reeksen. Heb je echter een jonger kind, dan is een boek uit een voorleesboekenreeks wellicht ideaal. Wat dacht je van de reeks Fien en Teun? Wij helpen je om het beste Fien en Teun boek te vinden. In deze boeken maak je kennis met de twee hoofdpersonen. Samen beleven zijn vrolijke avonturen op de boerderij. De blije kinderen hebben ook allerlei dierenvriendjes zoals een varken, koe en een hond. Laat je kind op leuke boerderijavonturen gaan en kies gauw het beste Fien en Teun boek uit.

Zoek je naar een leuk kinderboek, dan kies je voor een boek dat bij de belevingswereld van je kind aansluit. Hierdoor weet je dat je kind van het boek zal genieten. Als je jonge kinderen of een jong kind hebt, dan raden we het beste Firen en Teun boek aan. Echter, we weten dat smaken verschillen. Daarom geven we je de kans om zelf te beslissen welk deel het beste boek voor jouw kind is. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de bestverkochte boeken uit deze reeks. Aan de hand daarvan hebben we een top 2 voor je samengesteld. We vertellen je hieronder waar beide boekjes over gaan. Je kunt dan zelf beslissen welk deel het beste Fien en Teun boek voor jouw kind is.

1. Fien & Teun – uitdeelboekjes – van Hoorne

Het beste boekje voor de een hoeft niet het beste boekje voor de ander te zijn. Hierbij gaat het niet alleen omFien & Teun - uitdeelboekjes - van Hoorne verschillende smaken, maar ook verschillende doelstellingen. Als je bijvoorbeeld zoekt naar boekjes die je aan meerdere kinderen kunt geven, dan zijn uitdeelboekjes perfect. In zo’n geval kennen we het beste Fien en Teun boek voor jou. We verwijzen hier naar de Fien & Teun – uitdeelboekjes. Deze boekjes zijn geschreven door de auteur van Hoorne. Met deze uitdeelboekjes kun je een feestje compleet maken. De uitdeelboekjes gaan over het leukste boertje en boerinnetje in Nederland. Bovendien kun je de uitdeelboekjes als traktatie op de crèche, kinderopvang of op een verjaardagsfeestje geven.

De set uitdeelboekjes bestaat uit vijf exemplaren van twee vrolijke boekjes. Je kunt er dus tien kindertjes mee verrassen. In de set vind je vijf exemplaren van Fien en Teun werken in de tuin. De andere vijf exemplaren zijn van het boekje Fien en Teun voeren de dieren. In het eerste boekje graven de kindertjes kuiltjes, ze planten zaadjes, geven water en veel meer. Ook krijgen ze het na alle zware werk warm. Gelukkig weten ze daar wel iets op. Het andere boekje gaat over het tweetal dat de dieren voedt. De dieren op de boerderij hebben namelijk honger en ze maken allerlei geluiden. Beide boekjes uit de set Fien & Teun – uitdeelboekjes zijn leuk. Daarom kun je deze set zien als het beste Fien en Teun boek voor jou.

Eigenschappen van het boek Fien & Teun – uitdeelboekjes:

 • Het gaat hier om een set met tien uitdeelboekjes.
 • In de set komen er vijf exemplaren voor van “Fien en Teun werken in de tuin” en vijf van “Fien en Teun voeren de dieren”.
 • De boekjes tellen veertien pagina’s en bevatten schattige illustraties.
 • Met de uitdeelboekjes over het boertje en boerinnetje kun je je feestje compleet maken.

2. Fien & Teun – Hoera, het is winter! – van Hoorne

Kent je kind het boertje en boerinnetje van de tv, theater of bioscoopfilm? Dan kennen wij het beste Fien en Fien & Teun - Hoera, het is winter! - van HoorneTeun boek voor hem/haar. Het boek waar we naar verwijzen, kun je voorlezen. Je kunt er echter ook uit zingen, mee knutselen en je leert koken. We verwijzen hier naar het boekje Fien & Teun – Hoera, het is winter!. Ook dit boekje is geschreven door de auteur van Hoorne. We vertellen je hieronder waar het boek over gaat. Nadat je weet waar het boek over gaat, ontdek je waarom veel kinderen van dit boek houden.

In het boek Fien & Teun – Hoera, het is winter! maken de hoofdpersonen een sneeuwpop. Daarom rollen ze samen grote sneeuwballen. Vervolgens zetten ze de sneeuwballen op elkaar en maken ze een gezicht. Op een bepaald moment haalt Teun een wortel voor de neus van de sneeuwpop. Hij krijgt hierna een leuk idee. Fien komt vervolgens terug met een pet voor de sneeuwpop. Ze zet de pet op zijn hoofd. Plotseling begint de sneeuwpop te praten. Fien begrijpt niet hoe dit mogelijk is. Hoe kan een sneeuwpop nou praten? Misschien haalt iemand een grapje met haar uit… Lees het boek en ontdek waarom dit boekje het beste Fien en Teun boek voor jouw kind is.

Eigenschappen van het boek Fien & Teun – Hoera, het is winter!:

 • Dit vrolijke en herkenbare voorleesverhaal voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar gaat over winterpret.
 • Je leert uit dit boek hoe je heerlijke sneeuwcakejes kunt bakken.
 • In het boek met 24 pagina’s ontdek je hoe je een mooie sneeuwbol kunt knutselen.
 • Er is in het boek met illustraties zelfs een vrolijk meezing winterlied.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: