Het beste vriendenboek van 2024

We hebben allemaal vrienden en vriendinnen. Soms blijf je jaren goed op hen en in andere gevallen verwatert het contact na een poosje. Je hoeft er echter niet voor te vrezen dat je je huidige vrienden en vriendinnen zal vergeten. Door hen in een vriendenboek te laten schrijven, heb je altijd herinneringen aan hen.

Beste vriendenboek van Mei 2024

Afbeelding
Product
Het geweldige vriendenboek voor volwassenen
Deltas Paperstore: het geweldige vriendenboek voor volwassenenWie zegt dat vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Geef dit geweldige boek aan je vrienden, collega's, buren, sportmaatjes of familie en krijg het terug met een heleboel leuke, grappige of openhartige antwoorden! Welke superkracht zou... Meer bij Bol.com »

Unicorn vriendenboek
Je hebt vast veel vriendjes en vriendinnetjes, In dit leuke Unicorn vriendenboek kun je hen een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer.Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden ... Meer bij Bol.com »

Het beste vriendenboek
Het beste vriendenboek (de opvolger van Het bucketlist boek) is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar 'grotere mensen'. Want wanneer ben je eigenlijk echt volwassen? Je geeft het boek aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug. Herhaal dit tot het boek vol... Meer bij Bol.com »

Pokémon vriendenboek
In dit officiële Pokémon vriendenboek kunnen je vrienden en klasgenoten een heleboel leuke weetjes over zichzelf vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer. Daarna kunnen ze met kleurpotloden en stiften aan de slag om de kleurp... Meer bij Bol.com »

Zoete Zusjes Vriendenboek
De zoete zusjes vriendenboekjeEen album vol leuke herinneringen aan je klasgenoten en vriendenDe Zoete Zusjes hebben nu een hun eigen vriendenboekje! Dit is een vervolg op hun eerste boek: Woensdagmiddag met De Zoete Zusjes. Een album voor de mooiste herinneringen aan klasgenoten en vrienden. In dit... Meer bij Bol.com »

Unicorn vriendenboek
Wil je graag meer weten over je vrienden, vriendinnen en klasgenoten? Laat ze allemaal iets over zichzelf vertellen in dit mooie vriendenboek. Waar wonen ze? Wat is hun favoriete tv-programma? Welke hobby's hebben ze? Er is zelfs plaats voor een foto en een mooie tekening! En als je dit boek goed be... Meer bij Bol.com »

Boek - Vriendenboek - Spiderman
Laat je vriendjes en vriendinnetjes in dit vriendenboek schrijven. Ontdek allemaal leuke verhalen en grappige weetjes over ze! Waar wonen ze en wat eten ze het liefst? Wat is hun lievelingsdier en wat doen ze na school?... Meer bij Bol.com »

Freek Vonk - Vriendenboek
Freeks vriendenboek Holy moly, wat leuk!Breng in dit knetternieuwe Vriendenboek van Freek Vonk al jouw vriendjes bij elkaar.Met tal van spannende vragen, uiteraard ook over ieders favoriete dier.Compleet met dierenweetjes en handige tips. Ga je mee op avontuur?Laterrr!!!... Meer bij Bol.com »

Vriendenboek Frozen 2
De ijskoude wereld van Frozen verwarmt sinds eind 2013 het hart van velen. Ook vandaag de dag blijft Frozen nog steeds onder de aandacht van het grote publiek. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de meisjes tussen 0 en 5 jaar dol is op Frozen.... Meer bij Bol.com »

Er zijn echter verschillende vriendenboekjes te koop. Hoe kun je dan het beste vriendenboek uitkiezen? Je kunt alvast naar het thema kijken. Dergelijke boeken zijn er namelijk in vrijwel alle thema’s. Denk maar aan de thema’s Disney prinsessen, Superman, bloemen, auto’s, enzovoorts. Je kunt zelfs een vriendenboek kopen voor volwassenen. Bovendien kun je ook letten op de vragen die je vrienden moeten beantwoorden. Vaak heb je in een vriendenboek ook de kans om een pagina te personaliseren met bijvoorbeeld een kleurplaat, tekening, gedicht en foto. Door dit artikel te lezen, vind je gemakkelijk jouw beste vriendenboek.

Hierboven hebben we je verteld waar je op kunt letten bij het uitkiezen van het beste vriendenboek. Doordat het aanbod aan vriendenboekjes echter groot is, kan het uitkiezen van het ideale model toch een uitdaging vormen. Gelukkig hoef je niet alle bestaande boekjes met elkaar te vergelijken. We hebben namelijk een top 5 voor je samengesteld. Deze top 5 bestaat uit vriendenboekjes voor zowel jongens als meisjes. Eén van de boekjes is zelfs gericht op volwassenen. Hierdoor komt iedereen aan zijn trekken. Om je meer te weten te laten komen over elk van de boekjes, beschrijven we alle vijf varianten afzonderlijk. Maak dus een vergelijking en kies vervolgens het beste vriendenboek voor jouw behoeften uit!

1. Disney Princess vriendenboek

In de inleiding hebben we gesproken over vriendenboekjes met verschillende thema’s. Het thema is belangrijk, omdat dit het boekje meestal uniek maakt.Disney Princess vriendenboek Over het algemeen is het namelijk zo dat de vragen in de boekjes overeen komen met elkaar. Jij kiest dus ook voor een boekje aan de hand van je lievelingsthema. Ben je een grote fan van de Disney prinsessen? Dan ken je waarschijnlijk vrijwel alle liedjes uit de animatiefilms. Misschien heb je zelfs gekeken naar de live action remake versies. Voor liefhebbers van de magische Disney prinsessen kennen wij het beste vriendenboek, namelijk het unieke Disney Princess vriendenboek.

Je kunt je vrienden en vriendinnen allemaal laten schrijven in het Disney Princess vriendenboek. Op die manier kom je meer over hen te weten. Je klasgenoten vertellen bijvoorbeeld waar ze wonen, wat ze het liefst eten, wanneer ze jarig zijn, enzovoorts. Er worden nog veel meer vragen gesteld. Nadat je vriendjes en vriendinnetjes de vragen hebben beantwoord, kunnen ze aan de slag gaan met stiften en kleurpotloden. Ze krijgen namelijk allemaal een leuke kleurplaat om te personaliseren. Daarnaast is er ook nog een plaats voor een leuke foto. Als je het boekje goed bewaart, heb je later de mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes. Daarom is dit boekje wellicht het beste vriendenboek voor jou.

Eigenschappen van het boek Disney Princess vriendenboek:

 • Er is plaats voor een leuke foto.
 • Het boek zit boordevol Disney prinsessen.
 • Op de voorkaft staan Assepoester, Belle en Rapunzel en op de achterkaft staat Ariël.
 • Iedereen die de vragen in het boek beantwoordt, mag ook een leuke kleurplaat personaliseren.

2. Dino vriendenboek

Dinosaurussen zijn krachtige en dominante dieren. Hoewel ze allemaal zijn uitgestorven zijn wij hen nooit vergeten. Deze dieren zijn niet alleen groot en machtig, Dino vriendenboekmaar zien er ook nog eens angstaanjagend uit. Het is voor velen interessant om hen te bestuderen of om gewoon naar foto’s van hen te kijken. Zelfs kinderen vinden dinosaurussen geweldige dieren. Het is daarom niet raar dat er ook vriendenboekjes zijn met dinosaurussen als thema. Klinkt een dergelijk boekje als het beste vriendenboek voor jou? Dan raden we het Dino vriendenboek aan. Dit boekje heeft als thema dinosaurussen en is daarom het beste vriendenboek voor dinosaurusliefhebbers.

Als je het Dino vriendenboek openslaat, kun je allerlei interessante vragen beantwoorden. Hierdoor kom je zo veel mogelijk te weten over al je vrienden en vriendinnen. Laat hen daarom allemaal iets over zichzelf vertellen in het reuzeleuke vriendenboek. Ze beantwoorden daarbij vragen zoals “wat wil je later worden”, “wat is je favoriete cd” en “welke hobby’s heb je”. Op die manier kom je veel nieuws te weten over al je vrienden en vriendinnen. Nadat je klasgenoten in het boekje hebben geschreven, kunnen ze nog een foto toevoegen. Er is zelfs ruimte voor een eigen handtekening. Elke spread is hierdoor uniek. Als je het boekje goed bewaart, is hij later ongetwijfeld een leuke herinnering!

Eigenschappen van het boek Dino vriendenboek:

 • Het thema van dit boekje is dinosaurussen.
 • In dit reuzeleuke vriendenboek staan er interessante vragen.
 • Er is ruimte vrijgehouden voor een leuke foto en een eigen handtekening.

3. Het beste vriendenboek

De vorige vriendenboeken die we hebben besproken zijn voornamelijk gericht op kinderen. Het kan echter ook voorkomen dat je als volwassene meer te weten wil Het beste vriendenboekkomen over je vrienden. Dan kun je hen ook in een dergelijk boekje laten schrijven. Alleen kies je in zo’n geval voor een boek dat gericht is op volwassenen. Is daarom het beste vriendenboek voor jou een variant voor volwassenen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt namelijk kiezen voor het boekje met de naam Het beste vriendenboek. Dit boek is speciaal gecreëerd voor volwassenen oftewel grotere mensen. Daarom is het boekje het beste vriendenboek voor volwassenen.

Als je het boek Het beste vriendenboek inkijkt, zie je meteen waarom hij niet geschikt is voor kinderen. In dit boekje staan er namelijk ook vragen, maar sommige van deze vragen zijn relatief gênant. Op die manier kom je alles te weten over je vrienden. Ze vertellen namelijk hoe ze echt over jou denken. Daarnaast kom je te weten wat hun grootste blunder ooit is, wat er op hun bucketlist staat, enzovoorts. Er zijn ook grappige vragen in het boekje opgenomen. Zo kunnen je vrienden doorgeven welke kleur hun tandenborstels hebben. Ze vertellen je zelfs wat ze voor het laatst hebben gegoogeld. Als bonus krijg je er ook leuke opdrachten bij die je samen met je vrienden kunt uitvoeren.

Eigenschappen van het boek Het beste vriendenboek:

 • Er komen in het boekje soms gênante vragen voor.
 • Dit boekje voor volwassenen is de opvolger van “Het bucketlist boek”.
 • Je komt meer te weten over je vrienden zelf en ontdekt ook hoe ze echt over jou denken.
 • Leuke opdrachten om samen met je vrienden uit te voeren, krijg je er in dit boekje gratis bij.

4. Buurman & Buurman Vriendenboek

Na een dag op school, aan het werk of bij de oppas, wil je thuis lekker relaxen. De meesten van ons gaan daarom lekker languit op de bank liggen en doen de tv aan. Buurman & Buurman VriendenboekWanneer je een programma hebt gevonden, waar je van houdt, kijk je er gezellig naar. Denk er bijvoorbeeld aan dat je houdt van geanimeerde tv-series. Dan kun je kijken naar series over Disney prinsessen, Marvel superhelden of bijvoorbeeld de serie Buurman en Buurman. Het laatstgenoemde programma gaat over twee onhandige, maar vindingrijke klussers. Samen maken ze van alles mee. Als fan van deze serie, weet je daar alles over. Is daarom een boekje over deze klussers het beste vriendenboek voor jou? Dan kies je voor het Buurman & Buurman Vriendenboek.

Het Buurman & Buurman Vriendenboek is wellicht het beste vriendenboek voor jou. Hij is namelijk helemaal gericht op de avonturen van de twee grappige klussers. Bovendien bevat het boekje allerlei leuke vragen die je vrienden en vriendinnen mogen beantwoorden. Op die manier ontdek je dus bijvoorbeeld wat de hobby’s van je vrienden zijn. Je komt er ook achter wat hun lievelingseten is. Nadat alle vragen zijn beantwoord en alle velden zijn ingevuld, kunnen je vrienden hun spread personaliseren. Ze kunnen namelijk een mooie tekeningen maken en/of een leuke foto van zichzelf toevoegen. Hierdoor wordt dit boekje een leuk aandenken aan je jeugd en je jeugdvrienden.

Eigenschappen van het boek Buurman & Buurman Vriendenboek:

 • Het thema van dit boekje is Buurman en Buurman.
 • Per spread is er ruimte voor een leuke foto of tekening.
 • In het boek staan er vragen die je vrienden en vriendinnen mogen invullen.

5. Mijn gezellige vriendenboek

Veel kinderen vinden het fijn wanneer ze illustraties tegenkomen die lijken op tekeningen die ze zelf kunnen maken. Daarom zie je in kinderboeken vaak dat er Mijn gezellige vriendenboekrelatief eenvoudige illustraties in de boeken zijn verwerkt. Is jouw kind ook dol op eenvoudige, maar toch herkenbare tekeningen? Wil je dergelijke tekeningen terug zien in het beste vriendenboek? Dan kennen wij het perfecte boekje voor jou, namelijk Mijn gezellige vriendenboek. Dit boekje is wellicht het beste vriendenboek voor jou. Hij bevat namelijk illustraties van een lieve jongedame en allerlei mooie bloemen, vlinders en vogels. De meeste van deze tekeningen hebben menselijke eigenschappen, zoals oogjes en een lachend mondje.

Aangezien het boekje een vriendenboekje is, is het ook belangrijk om het over de inhoud te hebben. Mijn gezellige vriendenboek is een vrolijk invulboek dat zich op kinderen richt. Zo mogen de kinderen invullen wat hun hobby’s zijn. Ze kunnen ook vertellen wat ze later willen worden. Nadat je vriendjes en vriendinnetjes de vragen hebben beantwoord, zijn ze nog niet helemaal klaar. Er is namelijk per spread ook ruimte voor een mooie, unieke tekeningen. Daarnaast is er een speciale plek voor een foto. Laat dus gauw al je vriendjes en vriendinnetjes in dit boekje schrijven. Hun ouders mogen de velden ook voor hen invullen, waarna zij vervolgens zelf een leuke tekening maken.

Eigenschappen van het boek Mijn gezellige vriendenboek:

 • Het vrolijk invulboekje is gericht op kinderen.
 • Dankzij de stevigheid, gaat dit boekje extra lang mee.
 • Dit boekje bevat leuke, kinderlijke illustraties met vaak menselijke eigenschappen.
 • Je vriendjes en vriendinnetjes mogen de vragen in het boekje beantwoorden, een tekening maken en een foto achterlaten.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: