Retour & Levertijden

Snelle levering

Bij Taga.nl hechten we veel waarde aan een snelle levering van jouw kinderboekenbestelling. Geen onnodig wachten bij ons. Bestel op werkdagen (met uitzondering van vrijdag) en zondagen vóór 20.30 uur, en je ontvangt je boeken morgen al. Deze snelle levering geldt voor kinderboeken die:

– op voorraad zijn in ons magazijn;
– betaald worden met iDeal, Creditcard of PayPal;
– worden vervoerd door een pakketdienst zoals DPD, PostNL of UPS.

Kwetsbare en grote kinderboeken

Om ervoor te zorgen dat jouw kinderboeken niet alleen snel, maar ook in uitstekende staat bij jou aankomen, vervoeren we kwetsbare en grote artikelen met een speciale palletvervoerder. Zo worden deze boeken bijvoorbeeld verzonden via Transmission Koopman.

Actuele status van je bestelling

Wil je weten wat de actuele status is van jouw bestelling? Log dan in op onze webshop met je e-mailadres en wachtwoord. Daar vind je de recentste informatie over de verwachte leverdatum van je kinderboeken.

Gratis retourneren

Bij Taga.nl heb je het recht om kinderboeken gratis te retourneren. Als je hiervan gebruik wilt maken, dien je dit binnen 30 dagen na ontvangst van de boeken aan ons te melden. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de boeken daadwerkelijk terug te sturen.

Reguliere retourzending

Het gratis retourneren van kinderboeken verloopt via DPD. Om gebruik te maken van deze service, dien je het pakket af te geven bij een servicepunt van een van de genoemde koeriersdiensten. Na contact met ons ontvang je instructies over waar het pakket ingeleverd kan worden.

Afhalingen op locatie

Voor grote of zware kinderboeken pakketen kunnen we een ophaalopdracht regelen met onze vervoerder Transmission. Dit geldt als het pakket voldoet aan de volgende criteria:

– Een waarde van meer dan €500,-
– Een gewicht van meer dan 20 kg
– De langste zijde is langer dan 100 cm

Voldoet jouw product aan deze criteria? Neem dan contact op met onze klantenservice om een ophaalafspraak te maken.

Voorwaarden en uitzonderingen

Bij het retourneren van een product dien je alle meegeleverde accessoires mee te sturen. Het product moet, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele (nieuw)staat en verpakking worden teruggestuurd. Voor producten die gebruikt zijn en niet meer in nieuwstaat verkeren, kunnen wij een vergoeding in rekening brengen. Deze vergoeding kan gelijk zijn aan het aankoopbedrag.

Taga.nl besteedt veel aandacht aan de juiste verpakking van pakketten om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Bij retourzendingen ben je als klant zelf verantwoordelijk voor een goede verpakking van het pakket. Mocht het pakket bij ontvangst van de retour beschadigd zijn door onvoldoende verpakking, dan kunnen we hiervoor een schadevergoeding in rekening brengen. Deze vergoeding kan gelijk zijn aan het aankoopbedrag.

Sommige producten kunnen vanwege hun aard niet worden geretourneerd, zoals:

– Hygiëneproducten waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
– Op maat gemaakte artikelen, zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde boeken.

Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: