Het beste Spekkie en Sproet boek van 2024

Zoek je naar een leuk kinderboek of een leuke boekenreeks? Houdt je kind bovendien van detectiveverhalen? Dan kies je voor het beste Spekkie en Sproet boek.

Beste Spekkie en Sproet boek van April 2024

Afbeelding
Product
Spekkie en Sproet - Spekkie en Sproet groot AVI leesboek
Spannende detective-verhalen voor beginnende lezers, op niveau AVI E4. Kun jij al lezen? Dan vind je dit vast een leuk boek! Spekkie houdt van speuren. En Sproet, haar beste vriend, helpt altijd mee. In dit boek lossen ze drie spannende zaken op. Speuren maar! ‘De speurdersboeken van Sp... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet -  Oma vermist
Afzonderlijk te lezen deel uit de spannende detective-reeks over Spekkie en Sproet, voor alle speurneuzen van 7 jaar en ouder.De oma van Spekkie is jarig. Ze geeft een groot feest in het museum waar ze vroeger werkte. Maar oma is daar niet alleen om feest te vieren. Ze is ook iets op het spoor, en z... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet zelf lees boek
Een echte detective voor beginnende lezers! Spekkie en Sproet lossen drie zaken op in dit dikke boek om helemaal zelf te lezen. Niveau AVI E4.Kun jij al lezen? Dan vind je dit vast een leuk boek! Er staan drie spannende verhalen in. Over verdwenen spullen, en vreemde zaken. Maar Spekkie en Sproet zi... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet -  Raadsels op het cruise-schip
Avontuurlijk deel in de Spekkie en Sproet-serie, waarin de speurders achter de dief van een gestolen tiara aan gaan. Een spannende detective voor lezers vanaf 7 jaar.Spekkie en Sproet gaan naar de bruiloft van Spekkies nicht. Het feest wordt gehouden op een groot schip dat vele wereldzeeën heeft be... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet en de vreemde ontvoering
Als Spekkie en Sproet op straat gegil horen en zien hoe een meisje een auto in wordt gesleurd, komt het dappere duo meteen in actie. Ze bellen neef Nelson, die bij de politie werkt. Die komt met loeiende sirene aan geracet, maar... het blijkt vals alarm. De ontvoering van het meisje Sofia was in sc... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet -  Spekkie en Sproet: Een griezelige ontdekking
Spannend detectiveverhaal over het bekende speurdersduo Spekkie en Sproet, voor lezers vanaf 7 jaar.Het is feest bij Sproet in de straat. Als een van de gasten vraagt of hij binnen even mag bellen omdat zijn mobiel is gestolen, willen Spekkie en Sproet hem graag helpen. Maar de volgende dag ontdekke... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet -  Spekkie en Sproet en de verborgen code
Spannende detective voor lezers van 7 jaar en ouder. Speur mee en ontdek het geheim dat in een oud huis verborgen is...Spekkies nicht gaat verhuizen naar een groot, oud huis, waar nog veel op te ruimen is. Spekkie en Sproet helpen een dagje mee. Op een vreemde plek ontdekken ze een fotoboek. Waarom ... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet - speurdershandboek
Wil jij ook speurder worden, net als Spekkie en Sproet? Dan is dit boek voor jou geschreven! Hierin staat alles wat je moet weten over sporen-onderzoek, signalementen, iemand schaduwen, vingerafdrukken, geheime codes en meer. Geen dief is meer veilig voor jou!... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet -  Een gevaarlijk knalfeest
Spannende detective waarin speurdersvrienden Spekkie en Sproet een mobieltje vinden waarop een mysterieus berichtje te lezen is. Het begin van een avontuurlijk onderzoek! Voor lezers vanaf 7 jaar.Spekkie en Sproet vinden een mobieltje op straat. Er komt een vreemd berichtje op binnen. Wie is Sjakie ... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet -  Het geheim van de boswachter
Spannende detective rond verschillende beroepen: stuntman, boswachter, campingbaas, schaapherder en natuurlijk politieagent!Spekkie was niet van plan om stuntvrouw te worden, maar in dit nieuwe avontuur komt ze aardig in de buurt! Want na een bankroof in het dorp bij de camping waar zij en Sproet lo... Meer bij Bol.com »

De boeken uit deze reeks gaan over twee detectives. Wanneer zij een zaak behandelen, is geen dief veilig. De detectives zijn dus echte speurneuzen. Ook zijn ze de beste vrienden. Spekkie verlaat het huis niet zonder haar opschrijfboekje, omdat je van tevoren niet weet wat voor verdachte zaken je zal tegenkomen. Ze schrijft dus alles op. Bovendien vergeet ze haar spekkies ook niet, omdat ze door deze te eten extra goed kan nadenken. Spekkies neef Nelson werkt bij de politie. Hij stelt Spekkie en Sproet op de hoogte van allerlei politiezaken. Soms geeft hij de detectives zelfs de kans om bij een zaak te helpen. Zoek je naar het beste Spekkie en Sproet boek? Dan ben je hier op het juiste adres.

Hierboven hebben we je verteld waar de Spekkie en Sproet boekenreeks over gaat. Ben je super enthousiast en wil je graag het beste Spekkie en Sproet boek lezen? Dan kun je een keuze maken uit onze selectie. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de meest populaire boeken uit deze reeks. Zo hebben we een top 2 samengesteld. De twee populairste boeken van dit moment, beschrijven we in dit artikel. We vermelden daarbij ook belangrijke eigenschappen van het boek. Je kunt dus zelf een keuze maken nadat je de beschrijvingen hebt doorgenomen. Hierdoor kies je zelf het beste Spekkie en Sproet boek voor jouw behoeften uit!

1. Spekkie en Sproet – Complot in de trein – Vivian den Hollander

Tijdens een treinrit zie je van alles. Helaas komt het ook weleens voor dat je daar verdachte personen ziet. Heeft je kind weleens een Spekkie en Sproet - Complot in de trein - Vivian den Hollanderverdacht persoon in de trein gezien? Dan kennen wij wellicht het beste Spekkie en Sproet boek voor hem/haar. We verwijzen hier naar het boek Spekkie en Sproet – Complot in de trein. Dit boek is geschreven door Vivian den Hollander en is superleuk om te lezen. Het prettige van de boeken uit deze reeks is bovendien dat je de verschillende delen los kunt lezen. Dit boek is tevens spannend en is daarom het beste Spekkie en Sproet boek voor je kind.

In het boek Spekkie en Sproet – Complot in de trein gaan de twee detectives met politieneef Nelson naar een grote kermis in Duitsland. Onderweg, in de trein, krijgt Nelson echter een dringend telefoontje. Het blijkt dat hij voor een belangrijke zaak meteen moet reizen naar Wenen. Spekkie heeft daar geen moeite mee, omdat ze nu lekker kan speuren. Zo gezegd, zo gedaan. Spekkie ontdekt dat er in de nachttrein naar Wenen veel personen zijn die zich verdacht gedragen. Ze moet zien te ontdekken wie van deze passagiers het gestolen beeld bij zich heeft. Zal het haar lukken? Dat ontdek je wanneer je het spannende verhaal leest.

Eigenschappen van het boek Spekkie en Sproet – Complot in de trein:

 • Dit boek heeft de AVI E5-code en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.
 • In het boek kom je illustraties tegen die het verhaal ondersteunen.
 • Het spannende boek telt 112 pagina’s.
 • Spekkie en Sproet onderzoeken welke passagier van de nachttrein het gestolen beeld bij zich heeft.
 • Je kunt dit leuke deel uit de boekenreeks los lezen.

2. Spekkie en Sproet – Oma vermist – Vivian den Hollander

Bij het uitkiezen van een leuk kinderboek, is het handig om te kiezen voor een herkenbaar verhaal. Hierdoor leeft je kind zich helemaal in Spekkie en Sproet - Oma vermist- Vivian den Hollanderhet verhaal in. Is je kind dol op zijn/haar oma? Wil hij/zij niet dat er ooit iets met oma gebeurt? Dan is het beste Spekkie en Sproet boek voor jouw kind het boek Spekkie en Sproet – Oma vermist. Dit boek is geschreven door Vivian den Hollander. Het boek is net als het vorige boek ook superspannend. Ook dit boek kun je gerust afzonderlijk lezen.

In het boek Spekkie en Sproet – Oma vermist is de oma van Spekkie jarig. Om de verjaardag te vieren, heeft ze een groot feest georganiseerd. Dit feest wordt gehouden in het museum waar ze vroeger werkte. Oma is echter niet alleen daar om feest te vieren. Het blijkt dat ze iets op het spoor is. Daarom vraagt ze aan Spekkie om haar te helpen. Plotseling is oma verdwenen. Spekkie vraagt zich af of oma door iemand is meegenomen. Ze concludeert dat het hoog tijd is voor de twee detectives om in actie te komen. Lees het boek gauw en ontdek waarom dit boek het beste Spekkie en Sproet boek is voor jouw kind.

Eigenschappen van het boek Spekkie en Sproet – Oma vermist:

 • Je komt in dit boek leuke illustraties tegen.
 • Het boek met AVI E5-code is gericht op kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.
 • Dit spannende boek telt 103 pagina’s.
 • Je kunt het boek afzonderlijk van de andere delen uit de reeks lezen.
 • In het boek verdwijnt de oma van Spekkie zomaar van haar verjaardagsfeest.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: