Beste Dog Man boek van 2024

Ben je op zoek naar een leuk kinderboek? Dan kun je rekening houden met boekenreeksen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind.

Beste Dog Man boek van Mei 2024

Afbeelding
Product
Dog Man 1 - Dog Man
De bestseller uit Amerika van dit moment: Dog Man! Lees nu het eerste boek over deze blaffende boevenvanger – half hond, half agent en helemaal politieheld. Als een politieagent en zijn hond gewond raken door de streken van de gemene kat Karel, verandert een levensreddende operatie alles. Dog Man... Meer bij Bol.com »

Dog Man - Dog Man en de gekloonde kat
Na Amerika verovert Dog Man nu ook Nederland. Het derde deel in de serie heeft een bijzonder kattig randje… Karel, Dog Mans grootste vijand, probeert zichzelf te klonen. Hij is alleen niet blij met het resultaat. Er komt namelijk een kitten uit de kloonmachine gekropen, die Karel steeds maar ‘p... Meer bij Bol.com »

Dog Man - Dog Man en Kid Kat
Dog Man is niet te filmen in zijn grappige vierde avontuur! Dog Man heeft een oppas voor Kleine Karel geregeld. Gelukkig maar, want Dog Mans leven wordt verfilmd… En onze blaffende boevenvanger mag aan het werk als bewaker op de filmset! Maar dan blijkt de oppas eigenlijk de gemene kat Karel te ... Meer bij Bol.com »

Dog Man - Dog Man en de vlooienkoning
In dit vijfde boek krijgt Dog Man te maken met een knorrend gevaar. Als de kwaadaardige Biggie opduikt met zijn team van slechteriken, komt Dog Man in actie! Maar hij is niet de enige. Ook Karel zet alles op alles om deze boeven tegen te houden. Biggie is namelijk een oude vijand van Karel. En hij ... Meer bij Bol.com »

Dog Man 9 - Misdaad en blaf
Geen negen levens, maar negen boeken voor Dog Man! Maak je op voor een nieuw avontuur vol gekkigheid van de briljante Dav Pilkey, vertaald door Tjibbe Veldkamp. Wat een ramp! Dog Man is ontslagen. De burgemeester vindt namelijk dat er geen plaats is bij de politie voor honden. Gelukkig heeft Kleine... Meer bij Bol.com »

Dog Man - De woef van de wildernis
In dit zesde boek raakt onze held diep in de problemen. Is Dog Man dit keer zélf de boef?! Als de bank in de stad beroofd wordt, lijkt er maar één dader te zijn: Dog Man! Baas, Pien Petjeaf en Kleine Karel zetten alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. Zou het boeventeam van Biggie er iets ... Meer bij Bol.com »

Dog Man 8 -  Dog Man ziet ze zwemmen
Het is zover: neem een duik in het achtste Dog Man-avontuur!Als een gestoorde fee de macht krijgt over 22 telekinetische kikkervisjes, loopt de stad groot gevaar. Dog Man en zijn vrienden moeten alles op alles zetten om iedereen te redden. Gewapend met visnetten gaan de Supermaatjes de strijd aan. M... Meer bij Bol.com »

Dog Man 7 - De bal is hond
Alle ballen verzamelen! Hier is het zevende avontuur van Dog Man. Dog Man wil niets liever dan boeven in de boeien slaan, maar hij raakt steeds afgeleid door balletjes. Als Kleine Karel hem leert om bang voor de bal te zijn, lijken alle problemen opgelost. Maar dan staat er een nieuwe superslechter... Meer bij Bol.com »

Dog Man - Dog Man gaat los!
Dog Man gaat los! is het kleurrijke vervolg op Dog Man. Met bizarre tekeningen, heel veel grappen en een hoop nieuwe slechteriken, waaronder een vis met snode plannen. Dog Man is terug! En dat is maar goed ook, want de stad is in gevaar. De gemene kat Karel is ontsnapt uit de gevangenis. Maar dat i... Meer bij Bol.com »

Dog Man- Dog Man 3: A Tale of Two Kitties HB (NE)
Petey the cat's been dragged into a tiny bit of trouble -- a double in the form of a super-cute kitten. Dog Man will have to work twice as hard to bust these furballs and remain top dog!... Meer bij Bol.com »

Ook ga je na welke onderwerpen of genres het kind leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan de superleuke boekenreeks Dog Man voor lezertjes van 6 tot 8 jaar. Deze boeken gaan over een politieagent en zijn hond. Dit tweetal raakt gewond door de streken van een slechterik, waarna een levensreddende operatie alles verandert. Zo wordt Dog Man geboren. Deze superheld is dol op botten en likjes geven aan zijn politiebaas. Zijn hoofddoel is echter om de stad te beschermen tegen allerlei bedreigingen. Tijdens het lezen van je beste Dog Man boek kom je hilarische verhaallijnen tegen, bizarre tekeningen en leuke woordgrappen. Wij helpen je om het beste Dog Man boek te vinden.

Nu je weet voor welke doelgroep de Dog Man-boeken geschikt zijn, kun je op zoek gaan naar een leuk exemplaar. Wij helpen je om het beste Dog Man boek voor jouw behoeften te vinden. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de bestverkochte exemplaren van dit moment. Aan de hand daarvan hebben we een top 2 voor je samengesteld. Beide boeken beschrijven we hieronder. Je kunt vervolgens de boeken met elkaar vergelijken en zelf beslissen welke je wil lezen. Let wel, het is het beste om boeken uit een boekenreeks in volgorde te lezen. Zo kun je de hele verhaallijn volgen.

1. Dog Man en de Gekloonde Kat – Dav Pilkey

Als je naar een leuk boek zoekt uit de Dog Man-boekenreeks, dan ben je hier op het juiste adres. Een van de populairsteDog Man en de Gekloonde Kat - Dav Pilkey boeken uit de reeks is het derde deel. Dit boek, Dog Man en de Gekloonde Kat van Dav Pilkey, is wellicht het beste Dog Man boek voor jou. Het boek gaat over Karel, de grootste vijand van Dog Man, die probeert om zichzelf te klonen. Alleen is de kat niet blij met dit resultaat, omdat er een kitten uit de machine kruipt. Deze kitten blijft Karel ‘papa’ noemen. Op een bepaald moment belandt de kitten op het politiebureau van de stad. Dog Man besluit om voor hem te zorgen. Het is echter lastig om op een kitten te letten wanneer je ook de stad moet beschermen tegen Flippie. Flippie is een kwaadaardige vis.

Het spannende boek Dog Man en de Gekloonde Kat zit vol met vrolijke tekeningen. Hierdoor wordt het lezen van het boek nog levendiger. Het boekje beschikt tevens over bizarre grappen en geweldige nieuwe personages. Achterin vind je leuke tekentips, waarmee je eenvoudig allerlei Dog Man-figuren kunt natekenen. Lees het boek en ontdek waarom het wellicht het beste Dog Man boek voor jou is.

Eigenschappen van het boek Dog Man en de Gekloonde Kat:

 • Dit boek bevat leuke illustraties die het verhaal completeren.
 • Het boek bevat 256 pagina’s.
 • Dit boekje is gericht op kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.
 • Hier gaat het om het derde deel uit de Dog Man-boekenreeks.
 • In het boek heeft de slechterik Karel zichzelf gekloond en Dog Man verzorgt de kitten.

2. Dog Man en de Vlooienkoning – Dav Pilkey

Een ander boek dat wellicht het beste Dog Man boek voor jou is, is het boek Dog Man en de Vlooienkoning. Ook Dog Man en de Vlooienkoning - Dav Pilkeydit boek is geschreven door Dav Pilkey. In dit deel krijgt Dog Man te maken met een knorrend gevaar. De kwaadaardige Biggie is namelijk opgedoken met een team van slechteriken. Dog Man moet dus in actie komen. Maar dit is niet het enige wat gaande is in de wereld van Dog Man. Karel zet namelijk alles op alles om de boeven tegen te houden. Hij en Biggie zijn immers oude vijanden. Biggie is vervolgens iets heel gemeens van plan. Hij wil Kleine Karel vernietigen. Daarom moeten Dog Man en Karel samenwerking om Biggie tegen te houden. Zal dat wel lukken, gezien hun verleden?

Tijdens het lezen van het boek Dog Man en de Vlooienkoning zit je continu op het puntje van je stoel. Het avontuur bevat namelijk allerlei spannende wendingen en geweldige grappen. Je verveelt je hierdoor geen moment. Het boek bevat ook allerlei gloednieuwe tekentips. Na het lezen ga je dus aan de slag met het maken van leuke tekeningen. Is dit boek het beste Dog Man boek voor jou?

Eigenschappen van het boek Dog Man en de Vlooienkoning:

 • Je komt meeslepende illustraties tegen in het boek.
 • Dit boek telt 256 pagina’s.
 • Het boek is gericht op kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.
 • Hier gaat het om het vijfde deel uit de Dog Man-boekenreeks.
 • In dit boek moeten de slechterik Karel en Dog Man samenwerken om Kleine Karel te beschermen en Biggie te stoppen.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: