Het beste Kikker boek van 2024

Vind je het fijn om verhaaltjes voor te lezen aan je kind? Dan zullen jij en je kleine spruit vast wel genieten van de boeken over Kikker.

Beste Kikker en zijn vriendjes boek van Mei 2024

Deze boekenreeks gaat over een kikkertje dat allerlei avonturen beleeft binnen, buiten, in de kou en in de wind. Ons groene vriendje is overal. Hij bezorgt je ook nog eens leerzame boodschappen. Samen met zijn vriendjes Haas, Eend, Rat, Beertje en Varkentje valt er altijd wat te beleven. Doordat de boeken uit deze reeks prentenboeken zijn, geniet je kind ook extra van de verhalen. Hij/zij kan namelijk naar de mooiste plaatjes kijken terwijl je voorleest. Ben je overtuigd van deze reeks en zoek je daarom naar het beste Kikker boek? Dan ben je op het juiste adres. Wij helpen je namelijk om jouw beste Kikker boek te vinden.

Van vrijwel elk boek kun je iets leren. Dat geldt ook voor kinderboeken. De boekenreeks Kikker is daar een goed voorbeeld van. In elk boekje kun je een kleine levensles vinden. Het maakt dan niet uit of het verhaal gaat over de overgang van de verschillende seizoenen of over vriendschap. Iedereen komt aan zijn trekken. We willen ook dat jij het beste Kikker boek voor jouw behoeften vindt. Daarom zijn we voor je op zoek gegaan naar de meest populaire boeken uit deze reeks. Aan de hand van het onderzoek hebben we een top 2 voor je samengesteld. We vertellen je hieronder meer over deze leuke boekjes. Lees de recensies snel en kies vervolgens jouw beste Kikker boek uit.

1. Kikker – Pannenkoeken / Aan het water – Uitdeelboekjes – Max Velthuijs

Het beste Kikker boek voor jou kan een verzamelboekje zijn, een individueel verhaalboek of zelfs een pak met uitdeelboekjes. WaarKikker - Pannenkoeken Aan het water – Uitdeelboekjes - Max Velthuijs je voor kiest, hangt helemaal van jouw voorkeuren af. Is je kind binnenkort jarig? Dan hoef je niet meer na te denken over een leuke herinnering voor de gastjes. Je kunt hen namelijk een leuk uitdeelboekje geven. Om deze reden vinden wij dat het beste Kikker boek voor jou een uitdeelboekje is. Je kiest dus voor Kikker – Pannenkoeken / Aan het water – Uitdeelboekjes. Deze boekjes zijn allemaal geschreven voor Max Velthuis.

In de verpakking zitten er tien vrolijke kartonboekjes die je kunt uitdelen. Vijf van de boekjes bevatten het verhaal Pannenkoeken en de andere vijf bevatten het verhaal Aan het water. In het boekje Pannenkoeken gaat Kikker bij Varkentje op bezoek. Ook Haas en Eend zijn aanwezig. Haas leest voor, Kikker tekent en Varkentje zet een pan op het fornuis. Ze begint pannenkoeken te maken. De stapel groeit. Nu komen ook Rat en Beertje op bezoek voor het pannenkoekenfeest. In het andere boekje loopt Kikker naar de waterkant, want het is een mooie dag. Daar ziet hij Haas, die gaat vissen. Rat roeit voorbij, Eend zwemt rondjes en Beertje vliegert. Kikker besluit te pootjebaden. Hierna nodigt Varkentje hen allemaal uit om te picknicken. Kies gauw voor de Kikker – Pannenkoeken / Aan het water – Uitdeelboekjes.

Eigenschappen van het boek Kikker – Pannenkoeken / Aan het water – Uitdeelboekjes:

  • Van de verhalen over Kikker en zijn vriendjes word je vrolijk.
  • Deze boekjes zijn geschikt voor de allerkleinsten, dreumesen, peuters en kleuters.
  • Het boekje bestaat uit 14 pagina’s.
  • Je komt mooie illustraties tegen in de uitdeelboekjes.
  • Deze set met uitdeelboekjes bestaat uit 10 boeken, waarvan steeds 5 hetzelfde verhaal bevatten.

2. Kikker – Mijn mooiste voorleesboek van Kikker – Max Velthuijs

Misschien heeft je kind al kennisgemaakt met de Kikker-boekenreeks. Het kind heeft dan vast wel van de verhalen genoten. Wil je Kikker - Mijn mooiste voorleesboek van Kikker - Max Velthuijszo’n kind extra gelukkig maken? Dan kennen wij het beste Kikker boek voor jouw kind. We verwijzen hier naar het boek Kikker – Mijn mooiste voorleesboek van Kikker. Dit boek is geschreven door Max Velthuijs. Je kind zal extra genieten van dit boek, omdat je het eindeloos kunt voorlezen. Zo komen jij en je kleine spruit samen de mooiste Kikker-verhalen tegen. Dit boek is vast wel het beste Kikker boek voor jonge fans van de boekenreeks, omdat het boek meerdere verhalen bevat.

In het boek kom je maar liefst zeven verhalen tegen. Je kunt dit boek dus zien als een verzamelboek. Het boek bevat onder meer de verhalen “Kikker is een held”, “Kikker is bang” en “Kikker vindt een schat”. In het boek vind je ook de verhalen “Kikker en Eend”, “Kikker is ziek”, Kikker en Varkentje” en “Kikker pannenkoekenfeest”. De oer-Hollandse held maakt dus van alles mee, waardoor kinderen graag naar de verhalen luisteren. Thema’s die de groene held geliefd maken zijn vriendschap, wijze levenslessen en samen leuke dingen doen. Lees het boek Kikker – Mijn mooiste voorleesboek van Kikker dus gauw voor.

Eigenschappen van het boek Kikker – Mijn mooiste voorleesboek van Kikker:

  • Je kunt de verhalen uit dit verzamelboek voorlezen aan de allerjongsten, maar ook aan peuters en kleuters.
  • De verhalen worden gecompleteerd met illustraties, waardoor de voorleeservaring nog prettiger wordt voor kinderen.
  • Het boek telt 168 pagina’s.
  • In het boek kom je zeven leuke Kikker-verhalen tegen.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: