Het beste Geheim van… boek van 2024

Ben je op zoek naar een leuk boek voor je kind? Dan kun je kiezen voor een boek uit een populaire boekenreeks. We raden onder andere de boekenreeks “Het geheim van…” aan.

Beste Geheim van… boek van Juni 2024

Afbeelding
Product
Gorgels - De Gorgels en het geheim van de gletsjer
Het spannende vervolg op De Gorgels, geschreven door Jochem Myjer. Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia? Dat is het begin van een superspannend a... Meer bij Bol.com »

Geheimen van het Wilde Woud
Er is geen plek waar je zo snel kunt verdwalen als in het Wilde Woud, het spannende en mysterieuze vervolg op De brief voor de koning. EEN JONGE RIDDER. EEN BETOVERD WOUD. EEN LEVENSGEVAARLIJKE ZOEKTOCHT. Een van de trouwste ridders van de koning is vermist. Het Wilde Woud, daar zou hij heen ga... Meer bij Bol.com »

Leren lezen met Kluitman - Ik hou van eenhoorns (maar dat is giga geheim)
Het eerste deel in een nieuwe serie van Anke Werker en Daniëlle Schothorst. Samen bedachten ze een magische wereld vol eenhoorns. Ook echte? Daar is Ezra in ieder geval van overtuigd! Ook al zegt haar moeder dat eenhoorns niet bestaan. Gelukkig weet haar opa wel beter. Hij belooft een echte eenhoor... Meer bij Bol.com »

Het geheim van Rotterdam
Het geheim van Rotterdam Thea Beckman Rotterdam 1483. Caspar ontmoet Grietje, de dochter van de chirurgijn Melchior. Meester Melchior betrekt Caspar in zijn geheimzinnige praktijken. Intussen lijdt Rotterdam onder de heerschappij van jonker Frans. Jonker Frans hoort interessante geruchten en wil wel... Meer bij Bol.com »

Geheim van… -  Het geheim van de YouTube-ster
Actueel boek uit de bekende GEHEIM VAN-reeks over de invloed van social media op twee zusjes.Flo is het zusje van Iris. Iris, met 150.000 volgers op YouTube. Iris die naar filmpremières mag. Iris die overal herkend wordt. Iris die geen normale gesprekken met Flo meer kan voeren, omdat ze altijd een... Meer bij Bol.com »

Spekkie en Sproet -  Het geheim van de boswachter
Spannende detective rond verschillende beroepen: stuntman, boswachter, campingbaas, schaapherder en natuurlijk politieagent!Spekkie was niet van plan om stuntvrouw te worden, maar in dit nieuwe avontuur komt ze aardig in de buurt! Want na een bankroof in het dorp bij de camping waar zij en Sproet lo... Meer bij Bol.com »

Winterhuis -  De geheimen van Winterhuis Hotel
Spannend jeugdboek over de avonturen van Elizabeth in Winterhuis Hotel. Tweede, los te lezen avontuur over Winterhuis Hotel.Achter het schilderij zat een deur… Elizabeth deed de deur geruisloos open en knipte haar zaklamp aan. Toen ging ze naar binnen. Koude lucht vulde haar longen. Ze was alleen ... Meer bij Bol.com »

Sara en het geheim van vriendje Adem
Lekker in je vel met je eigen Adem! Dit ademboek voor kinderen vormt de basis voor kinderen om vriendschap te sluiten met hun eigen adem. Je kind ervaart, beleeft en leert in dit verhaal wat een diepe ademhaling met hem of haar doet, doordat ze daadwerkelijk in het verhaal met hun eigen adem op re... Meer bij Bol.com »

Het geheim van het Klavertjesplein
Bijna niemand in Hartendal weet waarom de geheimzinnige toren aan de rand van het dorpsplein is afgesloten. Vier vrienden zoeken uit wat er gebeurd is. Ze belanden in in een gevaarlijk avontuur.In Hartendal ligt een bijzonder plein, met daarop een eigenaardig huis: het vervloekte Torenhuis Er wordt ... Meer bij Bol.com »

Het Huis Anubis Dl 5 Geheim Van Winsbrugge-Hennegouwen
Nadat de Club in Egypte is geweest, denkt Nienke dat de vloek tot rust is gekomen. Maar is dat wel zo? Want wat heeft Appie te verbergen? En wat is er aan de hand met Victor? Dan krijgen de leden van de Club bij een waarzegger allemaal hetzelfde visioen dat er iets vreselijks gaat gebeuren met Noa. ... Meer bij Bol.com »

Deze reeks is gestart in 2002 en intussen zijn er meer dan 40 titels verkrijgbaar. Verschillende bekende kinderboekenschrijvers werken mee aan deze reeks. Alle verhalen zijn spannend. Bovendien ontdek je in ieder boek een geheim. Dit geheim kan zielig, spannend, mysterieus of griezelig zijn. Doordat de verhalen in deze reeks zo uiteenlopend zijn, vinden vele kinderen deze reeks leuk. Zoek je daarom naar het beste Geheim van… boek? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij helpen je om het beste Geheim van… boek te vinden.

We hebben je reeds verteld dat de boeken uit de reeks Geheim van… zeer leuk zijn. Als je weet waar de verschillende verhalen over gaan, wil je waarschijnlijk de hele reeks meteen lezen. Echter, als je toch een keuze moet maken, dan kun je dit artikel als leidraad gebruiken. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de populairste boeken uit deze reeks. Aan de hand van dat resultaat hebben we een top 2 samengesteld. Beide boeken uit de top 2 beschrijven we hieronder. Je kunt dus de boeken met elkaar vergelijken en zelf jouw beste Geheim van… boek uitkiezen. We begrijpen namelijk dat het beste Geheim van… boek voor iedereen anders kan zijn.

1. Geheim van… – Het geheim van de vlogger – Wieke van Oordt

Is het beste Geheim van… boek voor jou een boek met een spannend verhaal? Dan kun je kiezen voor het Geheim van… - Het geheim van de vlogger - Wieke van Oordtboek Geheim van… – Het geheim van de vlogger. Dit boek is geschreven door Wieke van Oordt. In dit boek ziet Tibo het helemaal voor zich. Hij zal eens een beroemde vlogger worden. Echter, het blijkt dat dat niet zo eenvoudig is als hij had gedacht. Hij vraagt zich namelijk af hoe je elke dag een pakkend filmpje maakt. Op een dag filmt hij per ongeluk hoe een man zijn klasgenootje hardhandig in een auto trekt. Het blijkt dat Joosje wordt ontvoerd. Zouden de volgers Tibo kunnen helpen om Joosje te redden?

Geheim van… – Het geheim van de vlogger is een lekker eigentijds boek. Het gaat immers over een zeer herkenbaar thema voor de jeugd. Kinderen willen steeds vaker filmpjes maken, deze op social media zetten en er daarna veel geld en leuke gadgets mee verdienen. Echter, het boek laat ook zien dat dit in de praktijk niet zo eenvoudig is. Ook zet het boek je aan het nadenken. Nadat Joosje wordt vrijgelaten, doet de politie namelijk niets. Toch vermoeden Tibo en Joosje dat de enge mannen terug zullen komen. Lees het boek en ontdek waarom het ’t beste Geheim van… boek voor jou is.

Eigenschappen van het boek Geheim van… – Het geheim van de vlogger:

 • Dit boek telt 96 pagina’s.
 • Het boek is geschreven voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.
 • In het boek kom je leuke illustraties tegen die het verhaal ondersteunen.
 • Doordat dit boek een herkenbaar onderwerp heeft, is het zeer meeslepend voor jongeren.

2. Geheim van… – Het geheim van de wifi – Angelique van Dam

We hebben het hierboven gehad over een boek met een herkenbaar thema. Er zijn echter ook andere Geheim van… - Het geheim van de wifi - Angelique van Damherkenbare thema’s voor hedendaagse jongeren. Denk maar aan een boek over overleven zonder wifi. Dit lijkt bijna ondenkbaar. Toch is het mogelijk dat er soms geen wifi is. Dat laat het boek Geheim van… – Het geheim van de wifi zien. Dit boek is door Angelique van Dam geschreven. Het is het beste Geheim van… boek als je naar een grappig avontuur zoekt. Ook laat je kinderen met dit boek zien dat geen wifi niet het einde van de wereld hoeft te betekenen.

In het boek maak je kennis met een kind dat druk bezig is met social media. Er is daarentegen ook een kind dat daar niets om geeft. Sarah baalt, omdat er in grote letters staat “no wifi” en ze zich bevindt op de camping. Volgens Sarah raakt ze haar vriendinnen Evie en Maud kwijt als ze niet gauw wifi vindt. Echter, op de camping ontmoet Sarah Gijs. Hij beweert te weten waar wifi is. Later blijkt het een smakelijk grapje te zijn. Gelukkig wordt Sarah gaandeweg het verhaal wat relaxter. Is een wereld zonder wifi toch niet zo slecht? Dat lees je wanneer je het boek Geheim van… – Het geheim van de wifi leest. Wellicht is dit boek het beste Geheim van… boek voor jou.

Eigenschappen van het boek Geheim van… – Het geheim van de wifi:

 • Dit boek telt 104 pagina’s.
 • Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar kunnen dit boek lezen.
 • Het boek bevat een zeer herkenbaar thema voor kinderen van deze tijd.
 • In dit boek zie je dat een goede vriendschap niet afhankelijk is van berichten op Instagram.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: