Werken bij Taga.nl

Nieuwsgierig geworden naar de mensen achter Taga.nl, dé webshop voor kinderboeken? Lees dan even verder. Werken bij Taga voelt alsof je bij een start-up werkt. Geen ingewikkelde managementlagen, uitgedachte structuren of negen-tot-vijf-mentaliteit. Iedere dag streven we ernaar om onze website, service en het aanbod aan kinderboeken iets mooier te maken. Dat moet ook wel, want Taga groeit jaarlijks met 75%.

Help jij Taga groeien?

Taga vindt het belangrijk om kinderen en ouders goed van dienst te zijn. Met meer dan 100 collega’s doen we er alles aan om onze jonge lezers en hun families tevreden te stellen. Behulpzaam zijn staat bij Taga op nummer 1. En daar zijn we goed in. Al 8 jaar achter elkaar behoort Taga tot de snelstgroeiende bedrijven in Europa. Help jij Taga verder groeien? Op deze vacaturesite vind je alle vacatures.

Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: