Het beste Foeksia de Miniheks boek van 2024

Ben je bekend met de boekenreeks Foeksia de Miniheks? Deze boekenreeks is zeer geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.

Beste Foeksia de Miniheks boek van 2024

Afbeelding
Product
Foeksia de miniheks - Foeksia en het beestenfeest
Zelfleesboek uit de bekende Foeksia-serie over de avonturen van een heks met haar mensenvriend Tommie. Midden in de nacht naar de dierentuin… Dat is een lekker gek plan van Foeksia! Tommie gaat mee. Maar een miniheks in de dierentuin… Gaat dat wel goed? De dieren kunnen praten. Alle hokke... Meer bij Bol.com »

Foeksia de miniheks -  Foeksia en het heksenfeest
Grappig deel in de serie over Foeksia, waarin het Heksenfeest wordt onderbroken door een verdrietsspreuk. Wie zit hierachter? HEKSEN. AVONTUUR. ZELF LEZEN. HALLOWEENTIP.Wakkabakkaboe! Het is Heksenfeest in het Heksenbos. Wild, woest en vrolijk. Foeksia danst en springt. Maar dan verdwijnen alle kleu... Meer bij Bol.com »

Foeksia de miniheks -  Foeksia redt de natuur
Spannend en grappig avontuur voor beginnende lezers over de natuur en milieubewustzijn van Foeksia de miniheks (zelf lezen 7-9 jaar).Foeksia hoort een vreemd geluid in het Heksenbos. Wat is dat? Ze gaat erop af en ziet een bus met kinderen. Wat komen die in het bos doen? Waar komt al die rommel opee... Meer bij Bol.com »

Foeksia de miniheks -  Foeksia tovert met tijd
Grappig en avontuurlijk verhaal voor beginnende lezers over Foeksia de miniheks van Paul van Loon. Extra: leer klokkijken.Wat gaat de tijd langzaam! Kan dat niet sneller? Foeksia doet een snel-snel spreuk. De wijzers van de klok vliegen. De dagen vliegen voorbij. Eitjes komen uit. Spinnen groe... Meer bij Bol.com »

Foeksia de miniheks -  Foeksia en de Wensdag
Avontuurlijk zelfleesboek over Foeksia de miniheks van Paul van Loon. Passend bij het thema van de Kinderboekenweek: Worden wat je wil.Het is Wensdag! Dan mag je een wens doen. En kun je worden wat je wil. Maar pas op: de wens is niet meer terug te draaien. Foeksia wenst dat ze een grote heks is. ... Meer bij Bol.com »

Foeksia en de mislukte toverspreuk
Toverspreuken oefenen op de Heksenschool... Foeksia weet wel iets spannenders: een verdwijnspreuk! Stiekem pakt ze juf Minuuls grote toverboek en glipt naar buiten. *Foetsie weg en pleite dus! Oeps! Waar is de Heksenschool gebleven? Een magisch zelfleesavontuur van Foeksia de miniheks. Dit e-boo... Meer bij Bol.com »

Foeksia de miniheks -  Foeksia en het spookhuis
Spannend en grappig avontuur voor beginnende lezers over Foeksia de miniheks van Paul van Loon. SPANNEND. AVONTUUR. ZELF LEZEN. HALLOWEENTIP.Tommie is bang voor spoken. Volgens Foeksia bestaan ze niet. Maar dan ontdekt ze een oud huisje in het Heksenbos. Door de kapotte ramen klinken vreemde geluide... Meer bij Bol.com »

Foeksia de miniheks -  Foeksia's toverwinter
Betoverend winteravontuur van Paul van Loon's Foeksia de miniheks.Het sneeuwt in het Heksenbos! Grit en Murmeltje dagen Foeksia uit. Wie maakt de mooiste sneeuwpop? Maar wat is dat? De sneeuwpoppen komen tot leven. Als dat maar goed gaat… Het wordt een bijzondere toverwinter voor Foeksia!... Meer bij Bol.com »

Foeksia De Miniheks Filmeditie
De filmeditie van Foeksia de miniheks.Foeksia is een eigenwijze miniheks. Maar wat gebeurt er als zij stiekem naar de stad vliegt? Beleef maar met haar en haar geheime mensenvriendje Tommie de gekste avonturen...... Meer bij Bol.com »

Foekia de miniheks - Foeksia en de bezembus
Spannend avontuur voor beginnende lezers over Foeksia de miniheks. Foeksia en de andere miniheksjes gaan op heksenschoolreis, in een bus van bezems en takken. Ze gaan naar de Hekseling, een park met enge achtbanen en grote trollen! Als Foeksia en Grobje in de Heksenachtbaan gaan, slaat hun karretje... Meer bij Bol.com »

Heb je een kind van ongeveer 7 jaar, dan geniet hij/zij er ook van. Je kind kan de boekjes dan zelf lezen. Wil je weten waarom veel kinderen het beste Foeksia de Miniheks boek willen lezen? Omdat de boeken vol avontuur zitten. De boeken gaan immers over Foeksia, die in het Heksenbos woont met haar vader, Kwark de Tovernaar. In dit bos en op de Heksenschool maakt ze van alles mee. Dit komt mede doordat Foeksia erg ondeugend is en allerlei spreuken uit het Grote Toverboek van Kwart uitprobeert. De miniheks mag niet zomaar experimenteren met toveren en met een goede reden. Haar experimenten gaan namelijk weleens fout. Lees dit artikel en vind jouw beste Foeksia de Miniheks boek.

We hebben je inmiddels verteld wat de boeken over Foeksia zo leuk maken. Nu helpen we je om het beste Foeksia de Miniheks boek voor jouw behoeften te vinden. We hebben het voorwerk reeds gedaan en zijn op zoek gegaan naar de bestverkochte boeken uit deze reeks. Aan de hand daarvan hebben we een top 2 samengesteld. De twee geselecteerde boeken beschrijven we hieronder. Je ontdekt dan op een eenvoudige manier waar de boeken over gaan. Vervolgens kun je de twee boeken met elkaar vergelijken. Je beslist dan zelf welk boek je het leukst vindt. Wie weet, misschien kies je voor beide spannende verhalen. Je vindt vandaag nog jouw beste Foeksia de Miniheks boek!

1. Foeksia en het heksenfeest – Paul van Loon

In de boekenreeks over de miniheks, die allesbehalve eng is, zijn er veel boeken. Foeksia en het heksenfeest - Paul van LoonHierdoor kan het moeilijk zijn om het beste Foeksia de Miniheks boek uit te kiezen. Daarom helpen wij je daarbij. Wil je graag een grappig verhaal lezen over een verdrietsspreuk? Dan kies je voor het boek Foeksia en het heksenfeest. Dit boek is geschreven door Paul van Loon. In dit boek wordt het Heksenfeest door een verdrietsspreuk onderbroken.

Er werd in het Heksenbos namelijk een groot feest gehouden. Ook Foeksia was door het dolle heen, omdat het een spetterend feest beloofde te worden. Maar plotseling gebeuren er rare dingen in het bos. Kleuren verdwijnen, er zijn rare schaduwen en draken in de lucht, enzovoorts. Hier zit Grauwe Griet waarschijnlijk achter. Daarom moeten Foeksia, Kwark en Minuul hun krachten bundelen. Zo alleen kunnen ze de dame van het duister verslaan. Klinkt Foeksia en het heksenfeest als het beste Foeksia de Miniheks boek voor jou?

Eigenschappen van het boek Foeksia en het heksenfeest:

 • Hier gaat het om het zesde deel uit de boekenreeks.
 • Het boek telt 96 pagina’s en beschikt over kleurrijke tekeningen die het verhaal nog spannender maken.
 • Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar of met leesniveau AVI M6 kunnen dit boek lezen.
 • In dit boek verpest Grauwe Griet het Heksenfeest en Foeksia en haar vrienden proberen haar te verslaan.

2. Foeksia en het geheim van Kwark de tovenaar – Paul van Loon

Hierboven hebben we je verteld over het zesde deel uit de boekenreeks. Wil je echterFoeksia en het geheim van Kwark de tovenaar - Paul van Loon een avontuurlijk en fantasierijk verhaal lezen? Dan is een ander deel het beste Foeksia de Miniheks boek voor jou. We verwijzen hier naar Foeksia en het geheim van Kwark de tovenaar. Dit boek is ook geschreven door Paul van Loon. In dit verhaal ontdekt Foeksia hoe Kwark de tovenaar aan zijn houten been komt.

Foeksia woont met haar (pleeg)vader Kwark in een huisje in het bos. Het tweetal leert veel van elkaar. Samen hebben ze ook altijd veel plezier. De oude tovenaar heeft echter een houten been. Als Foeksia hem vraagt hoe hij aan dat been is gekomen, doet hij er altijd geheimzinnig over. Daarom wil Foeksia er nu voor eens en altijd achter komen. Ze gaat op onderzoek uit en ontdekt het geheim van de tovenaar. Als je het boek met korte zinnen, eenvoudige woorden en grote illustraties leest, ontdek je ook wat het geheim is. Je ziet dan ook waarom Foeksia en het geheim van Kwark de tovenaar jouw beste Foeksia de Miniheks boek is.

Eigenschappen van het boek Foeksia en het geheim van Kwark de tovenaar:

 • Dit verhaal is avontuurlijk en fantasierijk.
 • Je ontdekt in dit boek hoe Kwark aan zijn houten been komt.
 • Dit boek met 32 pagina’s is geschreven voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar of met leesniveau AVI M4.
 • Mooie, grote illustraties completeren het spannende verhaal.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: