Het beste Spirit Animals boek van 2024

Het uitkiezen van een leuk kinderboek hoeft niet moeilijk te zijn. Je gaat slechts na welke onderwerpen het kind aantrekken en kiest aan de hand daarvan een leuk boek uit. Is jouw kind dol op dieren en avontuur?

Beste Spirit Animals boek van Juni 2024

Dan kun je kiezen voor het beste Spirit Animals boek. De boeken uit deze reeks gaan over vier dappere jonge kinderen. Op hun elfde kregen zij tijdens een ‘Nectarceremonie’ een totemdier. Niet iedereen krijgt een totemdier en zeker geen Koningsdier. Echter, Rollan, Conor, Meilin en Abeke krijgen elk een Koningsdier. Deze kinderen zijn voorbestemd om het land Erdas samen met hun totemdieren te beschermen. De dieren, een luipaard, panda, vlak en wolf, hebben enorme krachten. De kinderen beleven allerlei spannende avonturen met hun totemdieren. Wij helpen je om het beste Spirit Animals boek uit te kiezen!

Nadat je de inleiding hebt gelezen, wil je vast wel meteen een boek uit deze boekenreeks uitkiezen. Er zijn echter relatief veel verhalen waar je uit kunt kiezen. Hoe selecteer je dan het beste Spirit Animals boek voor jouw kind? Wij vergemakkelijken je zoektocht. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de bestverkochte boeken uit de Spirit Animals boekenreeks. Aan de hand van dit onderzoek hebben we de twee populairste boeken uitgekozen. Deze spannende boeken beschrijven we hieronder afzonderlijk. Bij elk boek noteren we ook de belangrijke eigenschappen. Je kunt dus een vergelijking maken. Hierna kies je gemakkelijk zelf jouw beste Spirit Animals boek uit.

1. Spirit Animals 1 – Vechten voor je leven – Brandon Mull

De boeken uit sommige reeksen kun je los van elkaar lezen. Bij andere reeksen is het echter belangrijk om de verhaallijn te volgen. Spirit Animals 1 - Vechten voor je leven - Brandon MullEr zijn echter ook boeken die los van elkaar gelezen kunnen worden, maar waarbij het handig is om eerst het eerste deel te lezen. Dat is ook het geval bij de Spirit Animals boekenreeks. Daarom is het niet verbazingwekkend dat het eerste deel uit de reeks deel uitmaakt van de top 2. Hier verwijzen we naar het boek Spirit Animals 1 – Vechten voor je leven. Dit boek is geschreven door Brandon Mull. We vertellen je hieronder waarom dit boek wellicht het beste Spirit Animals boek voor jouw kind is.

In het spannende en fantasierijke boek Spirit Animals 1 – Vechten voor je leven begon de grond zomaar te beven. Hierna werd de lucht donker alsof er een wolk voor de zon was geschoven. Er kwam ook een felle flits te zien, net als een bliksemschicht, maar veel dichterbij dan Connor ooit had meegemaakt. Toen verscheen er een wolf. Dit was het begin van het avontuur van vier kinderen. Ze ontdekken dat ze allemaal een Spirit Animal hebben. Dit is een totemdier dat grote krachten kan oproepen. De vier kinderen kennen elkaar niet en zijn heel verschillend. Toch blijkt dat juist deze kinderen elk een dier uit een oude legende krijgen. De magische dieren zijn niet zomaar teruggekomen. De vier kinderen en hun totemdieren zijn namelijk de enigen die de wereld kunnen redden. Is dit boek het beste Spirit Animals boek voor je kind?

Eigenschappen van het boek Spirit Animals 1 – Vechten voor je leven:

  • Dit boek telt 208 pagina’s.
  • Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar genieten van uren leesplezier als ze dit boek lezen.
  • Hoewel het boek geen illustraties heeft, mis je deze tijdens het lezen niet.
  • In dit eerste deel ontdekken vier kinderen dat ze magische totemdieren hebben en dat ze de wereld moeten redden.

2. Spirit Animals 2 – Op de vlucht – Brandon Mull

Heb je het eerst Spirit Animals boek reeds gelezen en zoek je naar een leuk vervolgverhaal? Dan is het beste Spirit Animals boek voor jou Spirit Animals 2 - Op de vlucht- Brandon Mullhet boek Spirit Animals 2 – Op de vlucht. Net als het eerste deel, is ook dit boek geschreven door Brandon Mull. Je kunt dit boek desgewenst lezen nadat je het eerste boek hebt gelezen. Echter, dit boek is ook los te lezen. Je zal er vast wel van genieten, omdat het verhaal zeer fantasierijk en spannend is.

In het boek ontdek je dat Conor, Abeke, Meilin en Rollan een speciale band hebben met hun totemdier. Deze band komt zelden tot stand en alleen wanneer een totemdier je zelf uitkiest. Er blijkt misschien een andere manier zijn om een totemdier op te roepen. Het ergste is bovendien dat vijanden de krachten van een totemdier eventueel kunnen gebruiken om de wereld kwaad te doen. Dit mag absoluut niet gebeuren. Zal het de vier kinderen wel lukken om samen met hun totemdieren de kwade krachten te stoeppen? Lees Spirit Animals 2 – Op de vlucht en ontdek waarom dit het beste Spirit Animals boek voor jou is.

Eigenschappen van het boek Spirit Animals 2 – Op de vlucht:

  • Dit boek is gericht op kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.
  • Kinderen merken het gebrek aan illustraties niet eens op, omdat het verhaal spannend en fantasierijk is.
  • Het boek telt 176 pagina’s.
  • Hier gaat het om het tweede deel uit de boekenreeks.
  • In dit boek proberen slechteriken totemdieren op te roepen en deze krachten te gebruiken om de wereld kwaad te doen.
Picture of Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik schrijf met passie over kinderboeken en andere producten die geschikt zijn voor kinderen die je dagelijks gebruikt als ouder. Met mijn ruime ervaring duik ik volledig in de achtergrond van een artikel en zoek ik uit wat de beste keuze is.

Andere bekeken ook: